Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Hoe start je met importeren?

Ben je een ondernemer die voor het eerst wil importeren en benieuwd hoe je dit aanpakt? Volg op 11 juni a.s. om 20.00 uur de gratis online KvK- meeting “Starten met importeren”. Leer hoe je producten uit het buitenland haalt en hoe je betrouwbare leveranciers vindt. Waar moet je op letten bij transport en hoe werkt het douaneproces?  Kom er alles over te weten en meld je alvast aan!

Importeren biedt je bedrijf kans voor groei. Hoe werkt het? Welke wetten en regels zijn er? En waar vind je leveranciers? Volg op dinsdag 11 juni 2024 om 20.00-21.00 uur het verhaal van een ervaren importeur. En leer hoe je producten uit het buitenland haalt. Tijdens dit online evenement stel je jouw vragen aan het KvK-team van experts.

Starten met importeren is bedoeld voor beginnende ondernemers die spullen uit het buitenland willen halen. En voor ondernemers die al zijn gestart en voor het eerst willen importeren. Bijvoorbeeld om hun assortiment uit te breiden of hun bedrijf te laten groeien.

Tijdens het online evenement hoor je het verhaal van een ervaren importeur.  Het team antwoord op vragen als:

  • Hoe vind je een betrouwbare leverancier?
  • Welke wetten en regels zijn er?
  • Hoe werkt het met transport en inklaren?

Behalve een ervaren importeur zit een specialist van KVK aan tafel. Die vertelt hoe je de wetten en regels leert kennen. En hoe het werkt met transport en bij de douane. Heb je zelf vragen? Die kun je stellen aan ons team van experts. Na dit uur kun jij van start met importeren.

Programma

De live uitzending van “Starten met importeren” begint om 20.00 uur. In een uur beantwoorden we drie belangrijke vragen die je jezelf bij je start als importeur stelt:

  1. Hoe vind ik leveranciers?
  2. Welke wetten en regels zijn er voor de producten die ik wil importeren?
  3. Hoe werkt het met transport en inklaren?

Voorbereiding

Wil je je alvast voorbereiden op importeren? Op KVK.nl/import vind je artikelen en een stappenplan.