Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

U bent een startende ondernemer?

Heeft uw opleiding voor de school voor Fashion-, Management en Design, Detex, HEAO of soortgelijke opleiding afgerond? En u wilt zich vestigen als confectie-, stoffen-, of textielagent? Dan komt u in aanmerking voor onze aantrekkelijke Startersregeling. Deze regeling geldt ook voor handelsagenten, distributeurs en importeurs die, op het moment dat zij zich aanmelden als lid, minder dan 3 jaar staan ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel.

Voordelige Startersregeling De normale prijs van het lidmaatschap van de NVKT bedraagt €335,- per jaar, maar als startende ondernemer betaalt u slechts € 170,- voor het eerste jaar, plus €50,- eenmalig entreegeld (beide bedragen exclusief 19% BTW). Na de eerste 12 maanden gaat dit proeflidmaatschap automatisch over in een normaal lidmaatschap. Als u na dit eerste jaar niet langer prijsstelt op het lidmaatschap kunt u dit 3 maanden voor de afloop van het proeflidmaatschap schriftelijk opzeggen.

Als starter krijgt u, net als elk lid van de NVKT, begeleiding en adviezen bij juridische, bedrijfsmatige en personele kwesties. Eén uur waarin u geadviseerd wordt door een van onze specialisten op dit gebied is gratis. Hiervan kunt u gebruik maken na 3 maanden lidmaatschap. Daarnaast krijgt u als NVKT-lid 25% korting op het normale uurtarief ad €250,-. Bij de advisering kunnen vragen aan de orde komen zoals:

  • Hoe kom ik aan mijn agenturen?
  • Zijn er agenturen ter overname beschikbaar?
  • Wat voor percentage commissie mag ik vragen?
  • Hoe bouw ik mijn klantenkring op?
  • Heb ik een contract nodig?
  • Waar kan ik mij het beste vestigen?

Verder geniet u dezelfde voordelen als bij het normale lidmaatschap (waaronder gratis standaard agentuurcontracten in 11 talen).

Het bestuur heeft een aantal leden bereid gevonden om op dergelijke vragen een antwoord te geven:
Paul Visscher  (Voorzitter)
Paul is bereid om zijn branchekennis met de startende ondernemer te delen.
E-mail: Paul Visscher

Mr. Paul Holtrop (Algemeen Secretaris)
Juridisch advies
De Lairessestraat 131-135
1075 HJ AMSTERDAM
E-mail: Paul Holtrop

Rob Schalker (Bestuurslid)
Ook Rob is bereid om zijn branchekennis met de startende ondernemer te delen.
E-mail: Rob Schalker