Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Agenda

Do 11 april: Textielkansen in Letland

Fabrikant van huishoudelijke artikelen Brabantia, ingenieursbureau Witteveen+Bos en logistiek dienstverlener Samskip Van Dieren Multimodal: alledrie zijn ze actief in Letland. Op een seminar, georganiseerd door het investerings- en exportagentschap van Letland vertellen ze over hun ervaringen.

Het seminar wordt geopend door de Letse ambassadeur Ilze Ruse, de leiding is in handen van honorair consul Katarina Hartgers. Behalve de verhalen van de ondernemers kunnen deelnemers ook luisteren naar Alise Pīka, hoofd van het investerings- en exportagentschap van Letland in Nederland. Zij informeert over investeerders die actief zijn in Letland en over kansen voor Nederlandse ondernemers. Ook schetst ze het huidige zakenklimaat in het land. ‘Onze doelgroep voor het seminar zijn producenten uit diverse sectoren, waaronder de textielbranche’, vertelt Alise Pīka. Het seminar is in Utrecht, aanvang 14.00 uur, de toegang is gratis, wie erbij wil zijn wordt wel verzocht zich aan te melden.

Do 18 april: Ledenvergadering NVKT en lezing/workshop duurzame textiel

Dit jaar besteden we veel aandacht aan duurzaamheid en energiebesparing. Op 1 juli geldt voor grootverbruikers namelijk de plicht aan de overheid te melden welke maatregelen ze nemen om energie te besparen. Geldt de informatieplicht niet voor jou? Vertel het dan door aan ondernemers die je spreekt!

Donderdagmiddag 18 april ben je van harte welkom in Baarn om te luisteren naar Aniela Hoitink. Zij vertelt over haar innovatieve project om textiel te produceren uit de wortels van schimmels. We gaan ook aan het werk: in een korte workshop maken we zelf bio-plastic! De bijeenkomst begint om 15.00 uur, voor die tijd is er van 13.30-14.30 de jaarlijkse ledenvergadering vande NVKT. Beide bijeenkomsten kunnen onafhankelijk van elkaar bezocht worden. Om ongeveer 17.00 uur sluiten we af met een gezellige borrel en gelegenheid tot napraten. Van harte welkom, aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Vr 24 mei: Ledenvergadering VNHI en excursie energie uit afval-centrale

Op vrijdag 24 mei houdt het VNHI de  jaarlijkse ledenvergadering in restaurant Alkmaarse Poort, Omval 72, 1812 NB in Alkmaar. NVKT-leden zijn automatisch ook lid van het VNHI, en daarmee ook welkom op de ledenvergadering.

We ontvangen je graag om 12.15 uur met een lunch, aangeboden door het VNHI. Om 13.00 uur begint de ledenvergadering in dit restaurant, die duurt tot 14.00 uur. Om 14.30 uur worden we verwacht bij afvalinzamelaar HVC aan de Jadestraat 1 in Alkmaar (5 minuten met de auto). HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland. Het bedrijf verwerkt het afval van inwoners van 46 gemeenten en 6 waterschappen, en wekt daar onder andere energie mee op. Bij HVC krijgen we een presentatie over het bedrijf. Na een koffie/theepauze gaan we vervolgens in groepen het terrein op om alles van dichtbij te bekijken. We komen onder andere langs de afvalovens, een plek die normaal gesproken niet toegankelijk is voor bezoekers van buiten de regio. Om ongeveer 16.30 uur is de excursie en het programma afgelopen. Belangrijk: vanwege de veiligheid is deelname van mensen met een beperking op het gebied van bewegen, horen of zien helaas niet mogelijk. Zin om mee te gaan? Geef je dan zo snel mogelijk op!

Di 17 september: Première Vision Paris

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, is Parijs het toneel van Première Vision Paris.

Tweeduizend standhouders laten er hun nieuwste kledingcollecties zien. Handig: producenten die op zoek zijn naar agenten laten dat weten via de beurssite. Omgekeerd kun je ook als agent aangeven dat je nog agenturen zoekt.

Overige evenementen

Op de site van onze koepelorganisatie VNHI vind je een agenda-overzicht met nog meer bijeenkomsten en evenementen die voor jou als handelsagent, importeur en/of distributeur interessant kunnen zijn.

Op deze bijeenkomsten ben je als NVKT-lid of belangstellende van harte welkom. Check even of verwacht wordt dat je je opgeeft.