Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Tarieven lidmaatschap

1. Gewoon lidmaatschap

Dit lidmaatschap is bedoeld voor ondernemers die langer dan drie jaar als handelsagent, distributeur of importeur bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

Voor € 360,- (excl. 21% btw) per kalenderjaar profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap.

Let op: bij eventuele opzegging van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van drie maanden dus vóór 1 oktober van het desbetreffende kalenderjaar. Dit dient u schriftelijk aan ons bekend te maken.

2. Proeflidmaatschap

Dit lidmaatschap is voor ondernemers die korter dan drie jaar als tussenpersoon (in de zin van handelsagent, distributeur of importeur) bij de Nederlandse Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

Een proeflidmaatschap kost € 185,- (excl. btw)  per jaar. Bij aanmelding betaalt u eenmalig € 20,-  (excl. btw) entreegeld.

Het proeflidmaatschap voor startende ondernemers duurt 12 maanden en gaat automatisch over in een normaal lidmaatschap, tenzij u tot uiterlijk drie maanden voor de afloop van het proeflidmaatschap schriftelijk opzegt.

Let op! Voor uw aanmelding dient u een kopie van een recent Kvk uittreksel te uploaden. Op mobiele apparaten kan dit lastig zijn.
Tarieven

Aanvraag lidmaatschap

  Uw gegevens

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  Over uw bedrijf

  *

  *

  Kopie van een recent Kvk uittreksel (max 1 maand oud)

  *

  Uittreksel nog niet beschikbaar, volgt binnen 3 maanden