Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Zo verdient u uw lidmaatschap snel terug!

U verdient uw NVKT-lidmaatschap snel terug. Als lid van de NVKT profiteert u  van zeer aantrekkelijke kortingen. Als NVKT-lid bent u ook automatisch lid van het VNHI. Ook alle commerciële voordelen voor VNHI-leden gelden voor u. Ga hiervoor naar het besloten deel van de site van onze koepelvereniging VNHI.

Kortingen

Voor onze leden sluiten we collectieve contracten af waar u als individuele ondernemer flink van kunt profiteren. Deze verschillende kortingsregelingen leveren u financieel voordeel op (de kortingen lopen uiteen van 5 tot 50%) en u verdient uw contributie zo weer terug.  Hieronder treft u de partijen aan waar de NVKT een speciale kortingsregeling mee heeft afgesloten. De exclusieve code die u nodig heeft om van onderstaande voordelen gebruik te maken, ontvangt u nadat u zich als NVKT lid heeft aangemeld.

Hotels in binnen- en buitenland

Kortingen bij o.a. Accor hotels en Bilderberg Hotel

Bilderberg logo

Bij vijfsterrenhotel Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam krijgt u als NVKT-lid 5% korting op het Best Available Rate op een Deluxe kamer of een Executive kamer inclusief WIFI. Boekt u uw ontbijt vooraf dan betaalt u € 21,50, ter plaatse € 27,50. Voor een heerlijk diner kunt u terecht bij hun Restaurant De Kersentuin.

Kamer reserveren?  Bel +31 20 570 5622 of mail reservation@bilderberg-gardenhotel.nl. Vermeld bij uw boeking dat u VNHI/NVKT-lid bent.

 

download (2)

De NVKT heeft voor haar leden een interessante overeenkomst gesloten met Accor Hotels, namelijk het “ACCOR Business Offer”.

Profiteer van de beste tarieven in meer dan 3000 hotels over de hele wereld. Reis in stijl en bespaar bij alle deelnemende Accor-hotels: Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, MGallery by Sofitel, Pullman, Swissôtel, Adagio Premium, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Mama Shelter, Adagio & Adagio Access, ibis, ibis Styles en ibis Budget.

Log in via de NVKT-ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingscodes!

Transport

Gereduceerde tarieven bij Seabourne (im- en export)

logo_Seabourne new

Seabourne biedt voor NVKT leden een persoonlijke en flexibele service die helpt bij het wereldwijd transporteren van goederen. Door de proactieve houding van Seabourne en het bieden van slimme en creatieve oplossingen, kunnen zij u nog beter van dienst zijn. Wilt u weten met welke kortingen u gebruik kunt maken van Seabourne? Stuur dan een email naar info@www.nvkt.nl

Pakket- en koeriersdiensten

Kortingen bij Skynet,  UPS en GLS-Netherlands

skynet logo

Via SkyMail van SkyNet hoeft u de poststukken niet  te wegen, te sorteren (alleen binnen en buiten Nederland) en te frankeren. Aanmelden van de post kan snel en eenvoudig via de website van SkyNet. Daarnaast bespaart u op de portokosten en halen zij de post gratis bij u op.

logo ups

Kortingen variëren van 9% tot 39%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending.

Log in via de NVKT-ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingscode.

 

 

Dienstverlening

 Van Till Advocaten

Van Till advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan de Lairessestraat in Amsterdam. De advocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in o.a. ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, bestuursrecht en alles wat gerelateerd is aan internationale handel en contracten.

De advocaten van Van Till hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) organisaties en overheidsinstellingen in Nederland, maar zijn ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken.

Door de no-nonsense benadering van de advocaten van Van Till zijn ze zowel voor grote als kleine ondernemingen een juridische partner om met plezier mee samen te werken, waarbij hoogwaardige kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Meer weten? Neem contact op met één van hun juridische experts, Paul Holtrop. Hij adviseert en ondersteunt u graag bij juridische kwesties of vragen.

Dun en Bradstreet

De NVKT wil haar leden laten profiteren van een aantrekkelijk tarief voor de dienstverlening van Dun en Bradstreet.
Dun en Bradstreet is beursgenoteerd in de VS en wereldmarktleider als leverancier van internationale zakelijke informatie.

Gratis producten

 • Agentuurcontracten in zeven talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans
 • Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (voor importeurs)
 • Sub-agentencontract in het Nederlands
 • Appointment Letter in het Engels

Gratis diensten

 • Juridisch advies (1 uur gratis per jaar)
 • Bedrijfs- en startersadvies

Gratis media

 • Online NVKT-nieuwsbrief
 • Online VNHI- nieuwsbrief
 • NVKT-website inclusief ledengedeelte
 • Toegang tot (inter)nationale seminars en voorlichtingsbijeenkomsten i.s.m. het VNHI Contact en bemiddeling
 • Contact met collega-agenten en/of importeurs
 • Bemiddeling tussen (buitenlandse) fabrikanten en agenten en/of importeurs door middel van advertenties