Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Zo verdient u uw lidmaatschap snel terug!

U verdient uw NVKT-lidmaatschap snel terug. Als lid van de NVKT profiteert u  van zeer aantrekkelijke kortingen. Als NVKT-lid bent u ook automatisch lid van het VNHI. Ook alle commerciële voordelen voor VNHI-leden gelden voor u. Ga hiervoor naar het besloten deel van de site van onze koepelvereniging VNHI.

Kortingen

Voor onze leden sluiten we collectieve contracten af waar u als individuele ondernemer flink van kunt profiteren. Deze verschillende kortingsregelingen leveren u financieel voordeel op (de kortingen lopen uiteen van 5 tot 50%) en u verdient uw contributie zo weer terug.  Hieronder treft u de partijen aan waar de NVKT een speciale kortingsregeling mee heeft afgesloten. De exclusieve code die u nodig heeft om van onderstaande voordelen gebruik te maken, ontvangt u nadat u zich als NVKT lid heeft aangemeld.

Hotels in binnen- en buitenland

Bilderberg Hotel          Bilderberg logo

Bij vijfsterrenhotel Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam krijgt u als NVKT-lid 5% korting op het Best Available Rate op een Deluxe kamer of een Executive kamer inclusief WIFI. Boekt u uw ontbijt vooraf dan betaalt u € 21,50, ter plaatse € 27,50. Voor een heerlijk diner kunt u terecht bij hun Restaurant De Kersentuin.

Kamer reserveren? Log in via de NVKT-ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingsmogelijkheden!

Accor Hotels        download (2)

De NVKT heeft voor haar leden een interessante overeenkomst gesloten met Accor Hotels, namelijk het “ACCOR Business Offer”.

Profiteer van de beste tarieven in meer dan 3000 hotels over de hele wereld. Reis in stijl en bespaar bij alle deelnemende Accor-hotels: Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, MGallery by Sofitel, Pullman, Swissôtel, Adagio Premium, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Mama Shelter, Adagio & Adagio Access, ibis, ibis Styles en ibis Budget.

Log in via de NVKT-ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingscodes!

 

Pakket- en koeriersdiensten

 

SkyNet Worldwide Express       

SkyNet Worldwide Express is de grootste onafhankelijke aanbieder van express-diensten in Nederland. Met een wereldwijd netwerk van SkyNet-kantoren bieden zij express/pakketdiensten naar meer dan 200 landen.

Met hun netwerk wereldwijd kunnen zij uw zendingen dus overal ter wereld afleveren. Doordat SkyNet alles in eigen beheer heeft, kan er snel geschakeld worden in geval een zending sneller geleverd moet worden of een andere speciale dienstverlening gewenst is. De combinatie van persoonlijke aandacht voor specifieke wensen en een gunstige tariefstelling, maakt hen uniek in de Expressmarkt.

De tarieven van SkyNet zijn de minimale geldende tarieven met doorberekende korting speciaal voor NVKT-leden die af en toe een zending hebben. Mocht u als NVKT-lid vaker dan eens in het half jaar een zending hebben en/of wellicht maandelijks meerdere zendingen hebben dan kunnen de kortingen sterk oplopen!

Welk kortingstarief past bij uw situatie? Log in via de NVKT-ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingsmogelijkheden.

 

Skymail (pakket-en postservice)   

Skymail is de Pakket/Post divisie van SkyNet. U kunt gebruik maken van SkyMail voor he  t versturen van al uw nationale en internationale pakketten en brievenbuspost. Tevens voor al uw brochures, facturen, nieuwsbrieven of andere dagelijkse post en Direct Mail.

Door directe aanlevering en de speciale overeenkomsten die SkyNet heeft met postbedrijven wereldwijd, bezorgen zij uw post voordeliger en meestal sneller dan de reguliere kanalen. SkyMail biedt u ook het voordeel dat u zelf niet meer hoeft te frankeren of sorteren. Bovendien halen ze alles ook nog eens gratis bij u op (minimaal orderbedrag is  € 15,-). Eventuele onbestelbare stukken retourneren zij uiteraard eveneens gratis naar uw adres.

Uw voordelen op een rij:

 • Een vaste contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt.
 • Voor grotere hoeveelheden post- of DirectMailacties kunt u eenvoudig een speciale prijs aanvragen.
 • U hoeft uw post niet te frankeren. Dit bespaart u extra handelingen.
 • Uw post / mailing haalt SkyMail gratis bij u op (dus geen extra voorrijkosten).
 • Geen aanschaf frankeerapparaat en geen storting van tegoed t.b.v. frankeerapparaat.
 • Voordelige tarieven, simpele tariefstructuur en geen voorrijdkosten.

Bespaar tijd en geld met SkyMail!  Bekijk de SkyMail tarieven 2023.  Log in via de NVKT- besloten ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingsmogelijkheden.

Pakketdienst: UPS logo ups

UPS is het grootste koeriersbedrijf ter wereld en marktleider in services voor leveringsketens (supply chains). Elke seconde vinden er miljoenen zakentransacties plaats verspreid over de hele wereld. Daarbij maken mensen gebruik van de meest uiteenlopende apparatuur via tal van netwerken. Deze stroom van goederen, informatie en kapitaal kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan UPS.

NVKT aanbieding

UPS is verheugd dankzij de NVKT een aantrekkelijk prijsvoorstel te kunnen doen aan zelfstandige handelsagenten, importeurs en makelaars in Nederland. De prijsreducties zijn exclusief voor leden van de NVKT. Ze variëren van 30% tot 55%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending. De verzendingen moeten via UPS Internet Shipping of UPS WorldShip aangemaakt worden. Verder betreft het een staffel (banden)contract wat inhoudt dat er met banden wordt gewerkt en een bepaald volume moet worden gegenereerd om het kortingspercentage te krijgen.

Log in via de NVKT-ledenpagina met uw ledenlogin voor de kortingscode.

Dienstverlening

Van Till Advocaten 

Van Till advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan de Lairessestraat in Amsterdam. De advocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in o.a. ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, bestuursrecht en alles wat gerelateerd is aan internationale handel en contracten.

De advocaten van Van Till hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) organisaties en overheidsinstellingen in Nederland, maar zijn ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken.

Door de no-nonsense benadering van de advocaten van Van Till zijn ze zowel voor grote als kleine ondernemingen een juridische partner om met plezier mee samen te werken, waarbij hoogwaardige kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Meer weten? Neem contact op met één van hun juridische experts, Paul Holtrop. Hij adviseert en ondersteunt u graag bij juridische kwesties of vragen.

 

Dun en Bradstreet

De NVKT wil haar leden laten profiteren van een aantrekkelijk tarief voor de dienstverlening van Dun en Bradstreet.
Dun en Bradstreet is beursgenoteerd in de VS en wereldmarktleider als leverancier van internationale zakelijke informatie.

Verzekeringen

AON-herstelbudget

Als zelfstandig ondernemer zijn verzekeringen onontbeerlijk. Speciaal voor ondernemers heeft AON via de NVKT nu een nieuwe verzekering: het Herstelbudget.  Mocht u onverhoopt iets overkomen waardoor u wellicht voor een periode uit de running bent en tijd nodig hebt om weer te herstellen dan is het prettig om  over een extra buffer te kunnen beschikken, zodat u een onverwachte financiële klap op kunt vangen.

Het Herstelbudget is er voor alle ondernemers die een extra financiële buffer bij ‘inkomensverlies door ongeval of ziekte’ kunnen gebruiken.

Interesse? Kijk voor meer informatie op: https://zakelijk.aonverzekeringen.nl

Gratis producten

 • Agentuurcontracten in zeven talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans
 • Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (voor importeurs)
 • Sub-agentencontract in het Nederlands
 • Appointment Letter in het Engels

Gratis diensten

 • Juridisch advies (1 uur gratis per jaar), daarna gereduceerd tarief ( € 220,- p/uur excl. btw)
 • Bedrijfs- en startersadvies

Gratis media

 • Online NVKT-nieuwsbrief
 • NVKT-website inclusief ledengedeelte
 • Toegang tot (inter)nationale seminars en voorlichtingsbijeenkomsten i.s.m. het VNHI Contact en bemiddeling
 • Contact met collega-agenten en/of importeurs
 • Bemiddeling tussen (buitenlandse) fabrikanten en agenten en/of importeurs door middel van advertenties
 • Maak gratis profiel aan op IUCAB B2B-platform (via VNHI):https://iucab.com/b2b-platform/