Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Dienstverlening en advies

Gratis juridisch advies

Het secretariaat van de NVKT is gevestigd in het kantoor van Van Till Advocaten te Amsterdam. De juristen die verbonden zijn aan het secretariaat zijn experts op het gebied van het internationaal handelsagentuur- en alleenverkooprecht.

Zij geven desgevraagd adviezen bij problemen met binnen- en buitenlandse principalen. Op jaarbasis krijgen leden 1 uur gratis juridisch advies.  Drie maanden na aanvang van het lidmaatschap kun je hier gebruik van maken. Wie meer tijd nodig heeft, betaalt een gereduceerd uurtarief.

Paul Holtrop, secretaris van de NVKT en tevens advocaat bij Van Till Advocaten geeft adviezen over vormen van samengaan en samenwerking tussen agenten en importeurs, inclusief de contracten die daar bij horen. Hij bemiddelt, adviseert en begeleidt bij opvolging en overdracht van agenturen en andere vertegenwoordigingen. Daarnaast verleent hij hulp bij problemen met overheidsinstanties, zoals economische controlediensten en dergelijke. Ook kan hij bemiddelen bij geschillen met collegae.

Gratis agentuurcontracten en leveringsvoorwaarden

De NVKT beschikt over model agentuurcontracten in verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.
Ook beschikken we over model-alleenverkoopovereenkomsten (importeurscontracten).

Alle contracten alsmede de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden worden gratis aan NVKT leden ter beschikking gesteld.

Niet-leden betalen per agentuurcontract per taal  € 60,50 (incl. 21% BTW). Gratis voor NVKT-leden.
Niet-leden betalen per importeurscontract per taal  € 85,85 (incl. 21% BTW). Gratis voor NVKT-leden.
Niet-leden betalen voor algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden € 203,35 (inclusief 21% BTW). Gratis voor NVKT-leden.
Niet-leden betalen voor een Letter of appointment € 60,50 (inclusief 21% BTW). Gratis voor NVKT-leden.

Hoe koop ik een contract?

Het bedrag maakt u over op rekeningnummer NL77ABNA0435576801 t.n.v. NVKT, De Lairessestraat 131-135 te Amsterdam. U omschrijft wat u nodig heeft en wat uw maildres is. Daarna wordt uw bestelling per mail geleverd.