Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Er is een systeemverandering nodig in de kledingindustrie om textiel op grote schaal te kunnen hergebruiken. Die verandering moet wereldwijd doorgevoerd worden. Daarom is ‘hergebruik’ het hoofdthema op de 34e World Fashion Convention, die dit jaar in Maastricht gehouden wordt.

Kledingketen C&A gelooft in de noodzaak van de verandering. Daarom is de goededoelen-tak van het bedrijf een van de hoofdsponsors van de bijeenkomst. Samen met Modint, de branchevereniging van de mode- en textielsector, verzorgt het bedrijf over dit onderwerp een bijeenkomst tijdens de conventie.

We zijn heel blij met deze samenwerking met C&A’, schrijft de organisatie van de conventie. ‘Het stelt ons in staat ons podium te gebruiken om bezoekers te inspireren met het oog op de toekomst van onze sector. Een toekomst die beter is voro ons allemaal, en die alleen bereikt kan worden door wereldwijde samenwerking’.

De conventie vindt plaats op dinsdag 9 en woensdag 10 oktober 2018. Meer weten over de rest van het programma en hoe in te schrijven voor deze conventie: klik hier.