Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Textielagent of -importeur? Word lid van de NVKT, dé ondernemersorganisatie voor textielagenten en -importeurs werkzaam in de kleding- en textielbranche. Word lid en ontdek de vele voordelen!

De in 1949 opgerichte NVKT is een belangenorganisatie die de individuele én collectieve belangen van startende en ervaren handelsagenten, importeurs en distributeurs in de kleding- en textielbranche behartigt. Op nationaal en internationaal niveau.

Door lid te zijn van de NVKT kom je als zelfstandig textielondernemer in contact met andere textielcollega’s. Dat is leerzaam, inspirerend én geeft energie.

Onze vereniging kent drie verschillende secties: Confectie, Woningtextiel en Modestoffen. Ervaren bestuursleden en ondernemers treden op als vraagbaak voor jonge collega’s en nieuwe leden om hen wegwijs te maken binnen de kleding- en textielbranche. Verder bieden wij onze leden verschillende diensten en producten aan, zoals juridisch advies, bedrijfsadvies, cursussen, netwerkevenementen, gratis voorbeeldcontracten, collectieve voordelen en meer.

Word lid van onze vereniging en ontdek de vele voordelen van het NVKT-lidmaatschap.  Meld je vandaag nog aan via onze website.

Meer weten? Mail ons op info@nvkt.nl of bel 020- 305 77 34. We helpen je graag.