Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nadelige gevolgen na Brexit? Maak aanspraak op subsidie EU-handelsprogramma!

Ondervindt of ondervond uw business nadelige gevolgen door de invoering van de Brexit?  Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor subsidie of ondersteuning via het EU-handelsprogramma.

Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU heeft u zelf ongetwijfeld uw grenzen al verlegd. Misschien bent u handelsrelaties aangegaan in andere landen. Of bent u actiever geworden op bestaande afzetmarkten buiten het VK.

Maar weet u ook dat Nederlandse bedrijven nog voor miljarden aan exportkansen laten liggen? En dat er € 32 miljoen beschikbaar is om de exportkennis en internationale netwerken te vergroten van ondernemers als u? Want als uw bedrijf is benadeeld door Brexit, komt u zeer waarschijnlijk in aanmerking voor ondersteuning van uw export via het EU-Handelsprogramma.

Het EU-Handelsprogramma ondersteunt bij het uitbreiden van afzetmarkten. Ondernemers krijgen via het programma toegang tot exclusieve workshops, handelsprogramma’s en activiteiten, zoals handelsmissies of beurzen. Zij kunnen kosteloos nieuwe vaardigheden leren, een handelsstrategie toetsen en sparren met deskundigen en andere ondernemers. Zo vergroten zij hun kansen om ook succesvol zaken te doen in andere landen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.rvo.nl/eu-handelsprogramma.

Hoor er meer over via het webinar: “Vergroot uw exportpotentieel’ op donderdag 1 september om 11:00 uur en ontdek:

  • Hoe u via het EU-Handelsprogramma gratis ondersteuning kunt krijgen bij het ontwikkelen van uw internationale afzetmarkten.
  • Tips en adviezen over het vergroten van uw exportkennis en -vaardigheden.
  • Het aanbod van trainingen en webinars waar u nu al gebruik van kunt maken en de activiteiten die vanaf het najaar beschikbaar komen.

Meer informatie
Heeft u vragen over het EU-Handelsprogramma of over internationaal ondernemen? Bel dan met Klantcontact Internationaal via 088 042 42 42 (keuze 3-3) of stuur een e-mail naar klantcontact@rvo.nl.

Hoe aanmelden?

Ga naar de website van RVO en meld u gratis aan. U krijgt dan een bevestiging met de link naar het webinar. Uw deelname is gratis.

Meer weten?

Mocht u vooraf al vragen hebben over het programma, neem dan contact op met adviseur Jantien Rutte van Netherlands Enterprise Agency (RVO.nl) via mailto:jrutte@cbi.eu .

We zien u graag online op 1 september a.s.!