Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Komt u in aanmerking voor Subsidieregeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK)?

Wellicht voldoet u aan de voorwaarden voor de Subsidieregeling TEK. Deze regeling is voor mkb-ondernemingen die veel energie verbruiken en geraakt zijn door de hoge energieprijzen. Bereken aan de hand van een rekentool of u hiervoor in aanmerking komt.

Bent u benieuwd welke sector TEK het meeste aanvraagt of wilt u op de hoogte blijven van de laatste TEK-cijfers? Kijk dan op de pagina TEK in beeld. De aanvraag geldt t/m 2 oktober 2023. Kijk hier voor meer informatie of bel TEK-telefoonnr.: 088 042 44 60 .

Niet in aanmerking?
Verschillende gemeentes en provincies zijn eigen initiatieven gestart om ondernemers te helpen bij hoge energiekosten en energie besparen. Ook het KVK-adviesteam staat klaar voor alle energievragen omtrent uw bedrijfsvoering.

Hulp nodig bij het verduurzamen?
Energie besparen kan ook door te verduurzamen. Dit vermindert de kosten en is goed voor het klimaat. Sinds 1 april 2023 is de Subsidieregeling Verduurzaming Mkb (SVM) weer open. Deze regeling geeft een vergoeding aan mkb’ers voor de inhuur van een adviseur voor een energieadvies op maat en de uitvoering hiervan. Dit geldt voor ondernemers die minder dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas verbruiken en dus niet onder de energiebesparingsplicht vallen.