Als NVKT lid kunt u hieronder inloggen in het NVKT ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'NVKT'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Geef je op voor de cursus ‘Starten als Handelsagent’ op 18 september 2020!

In de training “Starten als Handelsagent” worden de verschillen tussen handelsagent en importeur behandeld maar deze cursus richt zich vooral op de handelsagent.  De cursus helpt je bij jouw beslissing om voor het ondernemerschap te kiezen. Bovendien is het ook de ideale gelegenheid om met andere startende ondernemers in contact te komen.

De onderwerpen die o.a. aan bod komen tijdens deze training zijn:

  • Hoe kan ik (handels)agent worden?
  • Welke eigenschappen moet ik bezitten?
  • Hoe zit het met commissie en contracten?
  • Hoe kom ik aan agentschappen en klanten?
  • Wat zijn mijn rechten als handelsagent?

De training wordt gegeven door ervaren handelsagent Paul Visscher en Paul Holtrop, advocaat. Beiden hebben veel kennis over het vak van handelsagent en zij beantwoorden ook je eigen vragen. De tips en adviezen die je tijdens deze training krijgt, zijn gelijk in de praktijk toe te passen.

Programma
Deze dag ziet er als volgt uit:

13.45 Ontvangst met koffie en thee
14.00 Training Starten als Handelsagent
15.30 Pauze
15.45 Vervolg training
17.00 Start Netwerkborrel

Locatie
De cursus wordt gegeven in het pand van Van Till advocaten, een advocatenkantoor dat veelal ondernemers adviseert en in procedures bijstaat. Het kantoor heeft alle belangrijke specialismen in huis waaronder agentuur- en distributierecht en staat voor een verfrissende en laagdrempelige manier van werken, met goede kennis van zaken. Adres: De Lairessestraat 131-135  in Amsterdam.

Kosten
Voor NVKT/VNHI-leden is deze cursus gratis. Voor niet-leden is de toegangsprijs 50 euro ex BTW per persoon. Kun je niet op 18 september  a.s. dan kun je op het aanmeldingsformulier ook kiezen voor een podcastversie van deze cursus.

Aanmelden
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen. Meld je dus  hier snel aan want vol=vol!