Xagje is op zoek naar een sales agent!

Bedrijf: XAGJE!

Locatie: Nederland

 

 

 

 

XAGJE! , Nederland

XAGJE! is een Nederlandse kledingbedrijf en eigenaar van het dames label XAGJE! “personality never goes out of style”. www.xagje.nl

Het XAGJE! Label is een puur Nederlands dames label en richt zich op het midden/hoger niveau van de modemarkt.

Met veel passie en ervaring wordt vanuit Woudenberg invulling gegeven aan unieke Nederlandse termijn collecties, (5 collecties per jaar) welke goed presteren in doorverkoop en marge (3.0 red.) en invulling geeft aan een nieuwe behoefte waar boetiek, speciaalzaak en de modehuizen naar op zoek zijn.

Wegens het succes van deze collecties zoeken we uitbreiding van ons verkoopteam en zijn we opzoek naar een zelfstandig agent of agentschap voor Midden/Zuid Nederland (Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland), Noord Brabant, Limburg en Zeeland) en België.

 

De agent dient over een goed netwerk in het midden/hoger segment van de modemarkt binnen Nederland of België te beschikken. Ons team beidt de agent enthousiasme, support en volledige ondersteuning.

We bieden kosteloos de beschikking over onze collecties, een showroom en een aantrekkelijke provisie regeling. Voor Nederland dien je als zelfst. agent ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en over een Btw nummer te beschikken (of deze kunnen verkrijgen). Voor België heb je nodig: De toestemming om als zelfstandig agent te mogen werken, een zelfstandigen statuut en een Btw nummer (of deze kunnen verkrijgen).

Interesse?
Ben jij degene met de goed aansluitend netwerk en heb je de bagage die ons kan helpen met onze groei in Nederland en/of België, dan ontvangen we graag jouw reactie, motivatie en CV op onderstaand adres of per e-mail. Heb je vragen? Bel ons gerust!
XAGJE!
T.a.v. Dick van Es
Parallelweg 34
3931MT Woudenberg
Tel: 0343 432163
Mob. 0654343228
Email : info@xagje.nl