Welkom bij de NVKT

 

De Nederlandse Vereniging van Kleding & Textiel-agenten/importeurs (NVKT)

De in 1949 opgerichte NVKT is het enige platform in Nederland dat de individuele én collectieve belangen van startende- en ervaren handelsagenten, importeurs en distributeurs in de kleding- en textielbranche behartigt. Op nationaal en op internationaal niveau. De NVKT telt momenteel 100 leden.

De vereniging is aangesloten bij het Verbond van Nederlandse Handelsagenten en Importeurs (VNHI), een overkoepelende organisatie van handelsagenten- en importeursverenigingen die gemeenschappelijk meer dan 400 bedrijven vertegenwoordigen.

Als startende of ervaren ondernemer in de kleding en textielbranche kunt u bij de NVKT terecht voor juridisch advies en gratis agentuurcontracten en leveringsvoorwaarden. Ook organiseert de NVKT regelmatig netwerkbijeenkomsten en workshops.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit actieve ondernemers uit drie secties: Confectie, Woningtextiel en Modestoffen.

Door  onze unieke positie en ervaring zijn wij tevens hét aanspreekpunt voor de (buitenlandse) fabrikanten die op zoek zijn naar een agent of importeur in Nederland. Naast gratis agentuurcontracten en leveringsvoorwaarden bieden wij onze leden ook aantrekkelijke collectieve arrangementen en kortingen en juridische advisering tegen gereduceerd tarief. Dankzij onze exclusieve samenwerking met advocatenkantoor Van Till advocaten.

Onze leden ontvangen iedere maand de NVKT nieuwsbrief en het VNHI Bulletin dat vier keer per jaar verschijnt. Ook naar buiten zijn wij zeer actief, wij onderhouden goede contacten met andere brancheorganisaties zoals Modint, Mitex, MKB, IUCAB. Wij laten, waar nodig, onze stem horen!

 

Voorzitter van de NVKT Paul Visscher:

 

 

Wilt u meer weten?
Bel dan ons secretariaat: 020 305 77 34 of mail uw vraag naar info@nvkt.nl

 

 

Ga naar het aanmeldformulier